speakers afbeeldingen

Op deze pagina staan enkele foto’s van speaker systemen welke geleverd kunnen worden. Bij elke foto hebben wij summier informatie vermeld betreffende de installatie, om u een beeld te geven van de mogelijkheden.

Speakerset 2×2

Dubbele speakerset van 2×2 bassboxen 18″/600 en 2×2 topkasten 15″/350. Een enkele set is geschikt voor een gezelschap tot 150 personen. De set wordt gecombineerd met een standaard audiorack. De afmetingen zijn vrij compact waardoor deze speakers prima geschikt zijn voor een kleine zaal of zelfs voor tuin of woonkamer.

Zaal boxen actief

Boxenset van 2x 10″ full range. Ideaal voor een gezelschap tot 50 personen waarbij het vooral gaat om een kwalitatief goed verstaanbaar geluid, waarbij het vermogen een kleinere rol speelt. Denk hierbij aan omroepen of presentaties. Ook prima geschikt voor het bijversterken in bijvoorbeeld andere ruimtes.Meerdere sets beschikbaar.

PA boxen

PA boxenset van 2x 600 watt. 2×18″sub en 2x 15″top. Top kasten zijn in hoogte verstelbaar, zodat het geluid optimaal verdeeld wordt in de zaal. De set is compleet incl. bekabeling (speacon). Afhankelijk van het versterkerrack geschikt voor groepen tot 200 personen.

Meerdere sets beschikbaar.

Monitorboxen actief

Actieve monitorboxen van 100 watt, met ingebouwd toon- en volume regeling. Eenvoudige aansluitingen. Ideaal voor een omroepinstallatie of voor monitor geluid op uw podium.

Zaal boxen

Boxenset van 2x 15″ full range. Ideaal voor een gezelschap tot 120 personen waarbij het vooral gaat om een kwalitatief goed verstaanbaar geluid, waarbij het vermogen een kleinere rol speelt. Denk hierbij aan omroepen of presentaties. Ook prima geschikt voor het bijversterken in bijvoorbeeld andere ruimtes.Meerdere sets beschikbaar.

Hoornspeakers 100 volt systeem

Hoornspeakers 100 volt systeem. Eenvoudig door te koppelen. Prima geschikt als omroep installaties op buiten evenementen zoals een braderie, sportevenement, schuttersfeest.

Wordt geleverd als vaste set inclusief versterker, usb/mp3 player en microfoon.

Voor het huren van alle apparatuur is legitimatie verplicht en wordt een borgsom gevraagd.

EJAudioverhuur is gespecialiseerd in de verhuur van licht- en geluidsinstallaties voor al uw feesten en presentaties. Van kleine feesten in uw woonkamer, tot zalen en feesttenten. Onze website wordt regelmatig bijgewerkt. Het is helaas niet mogelijk om al onze materialen en producten op de website te plaatsen.