sets recent

Op deze pagina staan foto’s van installaties welke recent geplaatst zijn op verschillende locaties. Bij elke foto hebben wij summier informatie vermeld betreffende de installatie, om u een beeld te geven van de mogelijkheden.


 

 

 

 

 

Geplaatste installatie in Apollocentrum in Melick. De lichtinstallatie is gebruikt voor het belichten van de zaal en de bühne ten behoeve van een “ballerman” en “70-80 party”. De geluidsset heeft een vermogen van 2×1500 watt en is ruim voldoende voor 300-500 personen.

 

 

 

 

 

Geplaatste set ter promotie van examensets. Verschillende sets zijn in de examentijd in de aanbieden voor geslaagden. De grote set op bovenstaande foto is geschikt voor feesten tot 500 personen. Kleinere sets zijn ook verkrijgbaar vanaf 30 personen. Deze compacte sets zijn uitermate geschikt voor woonkamer of tuin. Alle sets zijn voorzien van een laptop aansluiting zodat eenvoudig eigen muziek gedraaid kan worden. Microfoon, cd speler en minidisk zijn standaard ingebouwd. De sets kunnen worden gebracht en gehaald en worden dan ook volledig geïnstalleerd zodat u hier geen omkijken naar heeft.

 

 

 

 

 

Lichtinstallatie voor toneelvoorstelling. De installatie zorgt voor een goed belichting van het toneel en de decors. Er is gebruik gemaakt van traditionele par 56 verlichting.  Waar gevraagd zijn onderdelen van de decors extra uitgelicht. Verder is zijn er enkele effecten toegepast zoals stroboscopen, movingheads en rookmachine’s. De truss is eveneens voorzien van extra speakers om voor een perfecte geluidsverdeling te zorgen. Deze lichtinstallatie is ook uitermate geschikt als basis voor het uitlichten van een band of orkest.

 

 

 

 

 

Complete installatie in de sporthal is St.Odilienberg. De installatie is gebruikt voor de bonte avond en de receptie met optredens van Henk en Ton, Thei en Marij,  Big Benny en Erwin (van ‘t merretkoor). Het geluid bestaat uit een 2x 4000 watt installatie, compleet met 8 monitor speakers en extra versterking per truss in de zaal. Op de buhne is gebruik gemaakt van 6 draadloze handhelds en 8 bekabelde microfoons. De lichtinstallatie bestaat o.a. uit par 64 en par 56 aangevuld met led parren en led tube’s. Voor de effecten is gebruik gemaakt van rookmachines, sterrendoek, stroboscopen en blacklights. Tevens zijn movingheads en volgspots opgesteld om de verlichting compleet te maken. De lichtinstallatie is dmx gestuurd en werkt met voorgeprogrammeerde instellingen. Totaal verbruik is 3×32 ampere krachtstroom.

 

 

 

 

 

Geplaatste geluid- en lichtset voor het galabal van het Citaverde college uit Roermond. De geluidsinstallatie bestaat uit een standaard audiorack met 10 kanaals mengpaneel, dubbele cd player, minidisk, equalizer en distributor. Ten behoeve van het diskduo “YODA”  is de set uitgebereid met 2 pioneer cd spelers en extra mengtafel. De PA bestaat uit 4x sub 18″ en 2x top 10″ met een vermogen van 2x 1300 watt. Op verzoek van de klant is gewerkt met led verlichting zodat alle kleurencombinaties mogelijk zijn. Om het geheel mooi af te werken is tevens een sterrendoek geplaatst van 6×4 meter met truss ophanging en 2 liften (550 kg). Als extra effect is een stroboscoop en rookmachine gebruikt.

 

 

 

 

 

Geplaatste geluid- en lichtset voor een buurtfeest in Melick. Het geluid bestaat uit een standaard audiorack met 10 kanaals mengpaneel, dubbele cd player, minidisk, equalizer en distributor. De PA bestaat uit 4x sub 18″ en 2x top 10″ met een vermogen van 2x 1300 watt. Tevens is gebruik gemaakt van 1 draadloze microfoon voor verschillende optredens. Op verzoek van de klant is gewerkt met led verlichting zodat alle kleurencombinaties mogelijk zijn. Om het geheel mooi af te werken is tevens een sterrendoek geplaatst van 6×3 meter. Aangezien het thema van deze avond “Afrika & Oranje” was is het gebruik van led verlichting ideaal. Om de voetbalwedstrijden te kunnen volgen is tevens een beamer met satellietontvangst geplaatst.

 

 

 

 

 

Kleine geluidset voor een personeelsfeest aan boord van rondvaartboot “de Veerman”. De set bestaat uit een standaard audiorack (sd01). Daarbij geplaatst 2 subwoofers 18″ en 2 topkasten 15″. De set heeft een vermogen van 2x 400 watt en is geschikt tot gezelschappen van 125 personen.

 

 

 

 

 

Geplaatste geluidset voor de zomerfeesten bij zorginstelling “Berg”. De set bestaat uit 4x subwoofer 18″ en 2x topkasten 10″. Het totale vermogen van de set is 2x 1300 watt. De set wordt aangestuurd met een standaard basis audiorack met dubbele cd player, minidisk, 10 kanaal mengpaneel, equalizer en distributor. Als uitbreiding zijn 2 draadloze microfoons (shure) gebruikt. De set is gebruikt voor optredens van Thei & Marij.

 

 

 

 

 

Geplaatste geluidset voor de “Molenfeesten”. De set bestaat uit 4x subwoofer 18″ en 2x topkasten 10″. Het totale vermogen van de set is 2x 1300 watt. De set wordt aangestuurd met een standaard basis audiorack  met dubbele cd player, minidisk, 10 kanaal mengpaneel, equalizer en distributor. Als uitbreiding zijn 2 draadloze microfoons (shure) gebruikt. De set is gebruikt voor optredens van de Reutjeser Muzikanten en Marc & Erwin.

 

 

 

 

 

Uitgebreide licht- en geluidinstallatie voor het Berger Revue Konzaer. De lichtinstallatie bestaat uit 16xpar/300, 2x 1500 theaterflood rgb, rotate, stroboscoop en volgspot. Het geheel is dmx gestuurd via switchpacks en wordt bediend vanuit de showdesigner 512. De geluidinstallatie bestaat uit de 2×1300 basisset uitgebreid met 2 linearrays en extra zaal versterking voor een optimale verdeling van het geluid. Voor de zang zijn op het podium 2 monitorboxen geplaatst. Verder is gebruik gemaakt van 12 draadloze headsets, yamaha fx24 mengtafel, minidisk, dubbele cd-player en effectrack. De gehele installatie wordt opgebouwd in 8 uur en het verbruik is 3×16 ampère (gescheiden).

 

 

 

 

 

Geplaatste licht- en geluidsinstallatie in opdracht van CV “de Berggeitte” in een feesttent voor 500 personen. De set is gebruikt voor de bonte avond waarbij o.a. Angelina, Patrick Roger, Huub Adriaens en Fabrizio optraden. De standaard set van 2×1300 watt (met minidisk, dubbele cd speler, en equalizer) is uitgebreid met 4 monitorboxen, 4 microfoons en 4 draadloze microfoons.  De lichtset bestaat uit 2x theaterspot, 24 par56, 19x led tube, stroboscoop, rookmachines, movinghead en rotate. Het licht is compleet dmx gestuurd en bediend door eigen personeel. De installatie is geplaatst in een feesttent van ongeveer 45 x 30 meter en opgebouwd in een dag.

 

 

 

 

 

Licht- en geluidsinstallatie ten behoeven van de bonte avond van fanfare St. Paulus. Geluid front 2×1300 watt en halverwege de zaal versterkt met active boxen voor een optimale geluidsverdeling. Voor de optredens van o.a. Marleen is gebruik gemaakt van 8 belt-pack en 2 handheld microfoons. Voor een huisorkest zijn tevens enkele overhead microfoons geplaatst. Verder is de installatie standaard voorzien van dubbele cd player, minidisk en 6 equalizers. Het geheel is afgemixt op een yamaha 24 kanaals mengtafel. De lichtinstallatie bestaat uit 16 par56 330 en 8 par56 led. Het geheel wordt verder aangekleed met led tube’s, movinghead, rotate, stroboscoop en rookmachines. Het licht is volledig dmx  gestuurd.

 

 

 

 

 

2×1300 watt geplaatste geluidset met versterking in de zaal ten behoeven van de bonte avond van CV “de Markoef” in Melick. Bij deze installatie is gebruik gemaakt van 2 handheld microfoons, 4 headsets en 5 bekabelde microfoons. De lichtinstallatie bestaat uit 4×4 par56 led, 2×4 par 300, 2x theaterspots 1500. Voor de effecten is gebruik gemaakt van 1x rotate, 1x movinghead, 1x strobo 1500, 2x blacklight tube’s, 18x ledtubes, 1x volgspot en 2x rookmachines. De installatie is compleet geleverd en geïnstalleerd.

Voor het huren van alle apparatuur is legitimatie verplicht en wordt een borgsom gevraagd.

EJAudioverhuur is gespecialiseerd in de verhuur van licht- en geluidsinstallaties voor al uw feesten en presentaties. Van kleine feesten in uw woonkamer, tot zalen en feesttenten. Onze website wordt regelmatig bijgewerkt. Het is helaas niet mogelijk om al onze materialen en producten op de website te plaatsen.