sets archief

Op deze pagina staan foto’s van installaties welke in het verleden geplaatst zijn op verschillende locaties. Bij elke foto hebben wij summier informatie vermeld betreffende de installatie, om u een beeld te geven van de mogelijkheden.

 

 

 

 

 

Verzorgde lichtinstallatie ten behoeven van de Midden-Limburgse dialectband Sjoerpapier. De installatie is geplaatst in de Apollozaal in Melick waarbij de combinatie van led verlichting met vaste par56 300 en 1500 watt theaterspots zorgt voor een perfecte mix. Tevens wordt gebruik gemaakt van led tubes om de lichtshow compleet te maken. De installatie is dmx gestuurd waarbij ook gebruik wordt gemaakt van een volgspot. De lichteffecten vallen extra op de het gebruik van rookmachines.

 

 

 

 

 

Standaard basisset voor geluid voor een 10 jarig bedrijfsjubileum. De lichtset bestaat uit een dubbele basis lichtset uitgebreid met verschillende effecten waaronder 1x rotate, 1x movinghead en rookmachines. Het geheel wordt geaccentueerd door het gebruik van led tubes.

 

 

 

 

 

2×1300 watt standaard geluidsinstallatie met verlichting ten behoeve van het uitroepen van een jeugdprinssepaar. Deze set is prima geschikt voor een publiek tot ongeveer 500 personen en een vloeroppervlakte van 200 m2. Er is gebruik gemaakt van een 10 kanaals mengpaneel, 4 draadloze microfoons, effectrack voor galm en een extra minidisk speler voor een optreden van Lotte Theuwis (winnaar jeugd LVK). De lichtinstallatie bestaat uit 2×4 led par56 met 4 led tube’s. Het geheel wordt compleet gemaakt door het gebruik van 1x rotate, 1x movinghead en rookmachine’s. De gehele lichtinstallatie is dmx gestuurd. Verbruik geluid 6 ampere, licht 10 ampere (gescheiden).

 

 

 

 

 

Geplaatste bassiset geluid en basisset licht. Als uitbreiding is gebruik gemaakt van 1x rotate. De set is geplaatst voor een verjaardagsfeest voor 50 personen. De hoofdverlichting is op basis van ledverlichting met een uitermate laag stroomverbruik van totaal 520 watt. De rotate is voorzien van een 300 watt halogeenlamp. Het betreft de basisset A+B (klik op prijsindicatie voor een richtprijs).

 

 

 

 

 

Geplaatste bassisset geluid en bassisset licht uitgebreid met 4 led tube’s rgb voor het accentueren van de lichtstatieven. De set is gebruikt voor een verjaardagsfeest voor 150 personen. Tijdens de avond is tevens gebruik gemaakt van 1x beamer (2400 ansilumen) waarbij het geluid rechtstreeks is gekoppeld aan de geluidsinstallatie. De gehele lichtinstallatie is basis van led’s met een uitermate laag stroomverbruik van ongeveer 520 watt. Het betreft de bassisset A+B (klik op prijs indicatie voor een richtprijs) met de led tube’s als uitbreiding.

 

 

 

 

 

Geplaatste bassisset geluid en licht. De installatie is uitgebreid met 1x movinghead voor extra accenten tijdens de avond. De set is geplaatst voor een verjaardagsfeest voor 150 personen. Tevens is de installatie gebruikt voor een optreden van Marc & Erwin met 2x handheld draadloze microfoons. De installatie is standaard voorzien van een minidisk speler.

 

 

 

 

 

Geplaatste geluid- en lichtset ten behoeve van de feestavond van de rotary-club. De geluidsset bestaat uit 6 boxen, 4x sub en 2x cabinett met een vermogen van 1300 watt. De lichtinstallatie is dmx gestuurd en bestaat uit 4×4 led par56. Het lichteffect wordt geaccentueerd door het gebruik van diverse lichteffecten gecombineerd met 1x rookmachine. De lichteffecten worden aangestuurd via switchpacks welke ook dmx aangestuurd worden.

 

 

 

 

 

Geplaatste totaal set (licht en geluid) in de Spil in Maasbracht ten behoeve van de feestavond voor de “Maasplassentrofee”. De geluidsset bestaat uit 4×18″ bass en 2×10″ hoog met een totaal muziekvermogen van 1750 watt. Dit is voldoende voor een publiek tot ongeveer 500 personen. De lichtinstallatie bestaat uit 16 led par56 en diverse lichteffecten gecombineerd met 2x rookmachine. Het licht is dmx gestuurd via 4 switchpacks. Het plaatsen van deze installatie duurt ongeveer 1,5 uur.

 

 

 

 

 

2×400 partyset met 8x par56 led. Ideaal voor uw “huis, tuin en keuken” feest. De installatie is prima geschikt voor een feest in een kleine feestzaal tot 120 m2 of voor in uw woonkamer, tuin, tent of garage. Prima te gebruiken voor een examen- of verjaardagsfeest. Ook voor bruiloften en andere partijen tot 120-150 personen. De installatie is standaard uitgerust met een mengpaneel 8 kanaals, dubbele cd/mp3 speler, minidisk player, equalizer, distributor en eindversterker. Tevens kunnen 4 (draadloze) microfoons of andere apparatuur worden aangesloten. De installatie kan flexibel worden geplaatst. Benodigde vloeroppervlak is ongeveer 2×4 meter. Het opbouwen en afbreken duurt ongeveer 1 uur. Het totale verbruik van de installatie (licht en geluid) is ongeveer 4 ampere.

 

 

 

 

 

Geplaatste licht- en geluidset ten behoeve van een optreden van Una Copa de Mas bij café Smeets in St.Odiliënberg. De band is gemixt op een 16 kanaals mengtafel met 12 microfoons en 4 aansluitingen via DI-box. Er is tevens gebruik gemaakt van meerdere wireless beltpack verbindingen t.b.v. gitaar en accordeon. Het licht bestaat uit 12 led par56 en is dmx gestuurd.

 

 

 

 

 

Geluid- en lichtinstallatie geplaatst in een feesttent van 8×20 meter voor een buurtvereniging in Melick. Prima installatie uitgebreid met 4 draadloze microfoons ten behoeve van verschillende optredens. De standaard installatie is uitgerust met 1 microfoon, mengtafel, dubbele cd speler, minidisk, equalizer, distributor en eindversterker.

 

 

 

 

 

Achtergrond geluidsinstallatie voor een gezellige barbecue van een buurtvereniging. Prima installatie met microfoon, dubbele cd speler, minidisk en mengtafel. Rustige achtergrondmuziek waarbij het lekker eten en drinken is.

 

 

 

 

 

Geplaatste kleine licht en geluidsinstallatie ten behoeve van een examenfeest. Deze set is zeer compact en geschikt voor een publiek tot ongeveer 100 mensen. Prima te plaatsen in uw tuin, garage of woonkamer. De installatie van 2×300 watt en de led verlichting zorgen voor een gezellige sfeer, tegen een laag stroomverbruik.

In de examentijd heeft ejaudioverhuur regelmatig aanbiedingen voor “examensetjes”. Neem hiervoor gerust contact met ons op. De huurprijs zal u verrassen!

 

 

 

 

 

Geplaatste lichtinstallatie ten behoeven van de cd presentatie van de Midden-Limburgse dialectband Sjoerpapier. In café “de Pauw” in Roermond is deze installatie geplaatst waarbij de combinatie van led verlichtingen met vaste par56 300 spots zorgt voor een perfecte mix, terwijl het energieverbruik beheersbaar blijft.

 

 

 

 

 

In opdracht van de gemeente Roerdalen geplaatste licht- en geluidsinstallatie ten behoeve van de “sjleuteleuverdrach” op carnavals-vrijdag. Het evenement heeft plaatsgevonden in een feesttent van 20×45 meter waar verschillende artiesten hebben opgetreden. De installatie voldoet aan de eisen van de lokale omroep OR6 en is gebruikt voor de rechtstreekse televisie-uitzending van dit evenement. 2×1300 watt complete zanginstallatie met draadloze microfoons, monitorboxen en effect-rack. Diverse aux-uitgangen t.b.v. de televisie uitzending. Verlichting: 16x par56 300, 8x floodlight en indirecte podium verlichting, compleet dmx gestuurd. De installatie is geleverd incl. 3 man bediening. De plaatsingstijd, incl soundcheck, bedraagt ongeveer 5 uur. Op het podium is een oppervlakte van 2x1m2 nodig voor de plaatsing van de boxen en versterkers. Voor de plaatsing van de statieven voor het licht dient men rekening te houden met een oppervlakte van 0,8 x 0,8 meter per statief. Verbruik geluid 10 ampere, licht 2×16 ampere (gescheiden).

 

 

 

 

 

2×250 zanginstallatie voor een optreden in een kleine feestzaal van 120 m2. De installatie is standaard uitgerust met een 8 kanaals mengpaneel, dubbele cd/mp3 speler, minidisk, equalizer, eindversterker en distributor. Tevens kunnen 4 (draadloze) microfoons worden aangesloten. De installatie kan flexibel worden geplaatst. De benodigde oppervlakte is ongeveer 5 m2. Het opbouwen en afbreken duurt ongeveer 1 uur. Verbruik geluid gemiddeld 3 ampre. Hier is de installatie geplaatst voor een optreden van Sjef Diederen in een zorginstelling voor ouderen.

 

 

 

 

 

2×2600 watt (continue) standaard geluidsinstallatie met 24x par56/300 en 12+2 backline podium verlichting in de Harmoniezaal in St.Odiliënberg. De set is hier geplaatst voor een optreden van Minse Kinder en is voldoende voor een publiek tot ongeveer 1000 personen en een vloeroppervlakte van 400 m2. De set is geplaatst inclusief 4 monitor boxen in separate groepen. Het licht en geluid zijn bediend vanuit de zaal. Voor het geluid is gebruik gemaakt van de Yamaha FX20/24 mengtafel en 18 microfoons voor het mixen van de band. Het licht is geheel dmx gestuurd via 6 dimmer/switch packs. Afhankelijk van uw wensen bedraagt de opbouw tijd minimaal 4 uur. Minimaal vloeroppervlakte installatie in de zaal is 2,2 x 3,5 meter. Op het podium is een oppervlakte van 4x 1m2 nodig voor de plaatsing van de boxen, versterkers en licht. Voor de plaatsing van de statieven en liften voor het licht dient u rekening te houden met een oppervlakte van 0,8 x 0,8 meter per statief. Verbruik geluid 10 ampere, licht 2×16 ampere (gescheiden).

 

 

 

 

 

2×1300 watt (continue) standaard geluidsinstallatie met 8xpar56/300 verlichting in de sporthal in St.Odiliënberg. Deze set is voldoende voor een publiek tot ongeveer 500 personen en een vloeroppervlakte van 220 m2. Deze set kan eenvoudig verdubbeld worden tot een vermogen van 2×2600 watt voor een vloeroppervlakte van 500 m2 voor 1000 personen. De opbouwtijd is ongeveer 1,5 uur. Minimaal vloeroppervlakte installatie 2,5 x 4 meter. Verbruik geluid 6 ampere, licht 10 ampere (gescheiden).

 

 

 

 

 

2×1300 watt (continue) geluidsinstallatie met 8xpar56/300 verlichting in een feesttent in Merum. Deze set is geschikt voor een publiek van ongeveer 500 personen en een vloeroppervlakte van 220 m2. Deze set kan verdubbeld worden tot een vermogen van 2×2600 watt. De opbouw tijd is ongeveer 1,5 uur. Minimaal vloeroppervlakte van de installatie is 2,5 x 3,5 meter. Verbruik geluid 6 ampere, licht 10 ampere (gescheiden).

 

 

 

 

 

2×400 watt standaard geluidsinstallatie met 12xpar56/300 en 8xwide verlichting voor het uitlichten van de buhne in de Harmoniezaal in st.Odiliënberg. De lichtset wordt dmx gestuurd en zorgt voor een sfeervolle belichting tijdens de jeugd revue. De lichteffecten geven een extra dimensie aan de uitvoering. De geluidset is uitgebreid met 4 beltpack microfoons en 2 wireless handhelds. Deze set is voldoende voor een theaterpubliek tot ongeveer 350 personen en een vloeroppervlakte van 190 m2. Deze set kan worden uitgebreid tot een groter vermogen. De opbouwtijd van het geluid en het uitlichten van de buhne is ongeveer 4 uur. Minimaal vloeroppervlakte installatie is 3×5 meter (front-buhne opstelling). Verbruik geluid 7 ampere, licht 16 ampere (gescheiden).

 

 

 

 

 

2×400 watt standaard geluidsset met een actieve ondersteuning (4×100 watt) in de bossen tijdens de herdenkingsbijeenkomst in het Bergerbos in St.Odiliënberg welke jaarlijks plaatsvindt op 23 december om 19.00 uur. Via DI boxen is het mogelijk om muziekinstrumenten aan te sluiten op de installatie. Verder is gebruik gemaakt 3 shure sm58 wireless microfoons voor zang en spraak. De installatie is berekend op een bezoekersaantal van 800-1000 personen. Verbruik geluid gemiddeld 5 ampre.

 

 

 

 

 

2×250 watt partyset met 8xpar56/300 en discolight rotate. Ideaal voor uw “huis, tuin en keuken” feest. De installatie is prima geschikt voor een feest in een kleine feestzaal tot 120 m2 of voor in uw woonkamer, tuin of tent. Prima te gebruiken voor een examen- of verjaardagsfeest. Ook voor bruiloften en andere partijen tot 100-120 personen. De installatie is standaard uitgerust met een dubbele cd/mp3 speler, minidisk player, equalizer, eindversterker en mengpaneel. Tevens kunnen 4 (draadloze) microfoons worden aangesloten. De installatie kan flexibel worden geplaatst. Benodigde oppervlakte is ongeveer 5m2. Het opbouwen en afbreken duurt ongeveer 1 uur. Verbruik geluid gemiddeld 4 ampere en het licht 10 ampere.

 

 

 

 

 

2×2600 watt geluidsinstallatie met 16xpar56/300 en 12xbacklight podium verlichting in de Harmoniezaal is St.Odiliënberg. Deze set is voldoende voor een publiek tot ongeveer 100 personen en een vloeroppervlakte van 400 m2. Het licht en geluid worden bediend vanuit de zaal. Afhankelijk van uw wensen bedraagt de opbouw tijd minimaal 3 uur. Minimaal vloeroppervlakte installatie in de zaal is 2,2 x 3,5 meter. Op het podium is een oppervlakte van 2×2,5 meter nodig voor de plaatsing van de boxen. Voor de statieven voor het licht dient u rekening te houden met een oppervlakte van 0,8 x 0,8 meter per statief. Verbruik gemiddeld 10 ampere, voor het licht 16 ampere (gescheiden).

Voor het huren van alle apparatuur is legitimatie verplicht en wordt een borgsom gevraagd.

EJAudioverhuur is gespecialiseerd in de verhuur van licht- en geluidsinstallaties voor al uw feesten en presentaties. Van kleine feesten in uw woonkamer, tot zalen en feesttenten. Onze website wordt regelmatig bijgewerkt. Het is helaas niet mogelijk om al onze materialen en producten op de website te plaatsen.