prijs indicatie

Regelmatig ontvangen wij verzoeken voor een offerte. Het opstellen hiervan is op zich vrij eenvoudig maar vaak blijkt een offerte te hoog uit te vallen of is er sprake van verkeerde verwachtingen. Een offerte dient op maat gemaakt te worden en is altijd toegespitst op uw wensen. Wat voor de één, een kleine installatie is, kan voor iemand anders al snel te veel groot zijn. Voor het opstellen van een offerte willen we graag met u van gedachten wisselen omtrent de wensen, en de te leveren apparatuur.

Om toch een indicatie te geven hebben we enkele mogelijke basissets voorzien van een prijsindicatie, maar nogmaals, alles is mogelijk en dus ook prijsafhankelijk.

De vermelde prijzen zijn exclusief BTW en eventuele bezorgkosten. De installatie wordt geplaatst en opgehaald volgens afspraak.

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen over onze prijzen dan kunt mailen naar: info@ejaudioverhuur.nl

Bassisset: A (geluid) vanaf 95,00. De set bestaat uit een combinatie van een basis audioset* met bijpassende speakerset*. De set is geschikt voor een gezelschap tot ongeveer 100 personen. (* genoemde apparatuur of vergelijkbaar)

Bassisset: B (licht) vanaf 75,00. De set bestaat uit een combinatie van een basis lichtset* inculsief besturing. De set is geschikt voor het uitlichten van een klein podium of het creëren van sfeerverlichting. (* genoemde apparatuur of vergelijkbaar)

Bassisset: A+B (combi) vanaf  160,00. De set bestaat uit een combinatie van de basis audioset* met bijpassende speakerset* en de basis lichtset*. De set is geschikt voor een gezelschap tot 100 personen. (* genoemde apparatuur of vergelijkbaar)

Bassisset: C (combi) 415,00. De set bestaat uit een combinatie van de basis audioset* met bijpassende speakerset* en de basis lichtset*. De set is geschikt voor een gezelschap tot maximaal 400 personen. Het betreft een standaard geluidsset met de basis apparatuur en basis licht 8xpar56 of led, voor een feestzaal of feesttent. Deze set kan verder worden uitgebreid met bijvoorbeeld extra microfoons, extra audio apparatuur en licht effecten. De meerprijs hiervan is afhankelijk van uw wensen en wordt in onderling overleg vastgesteld. (* genoemde apparatuur of vergelijkbaar)

Bassisset: D (combi) 575,00. De set bestaat uit een combinatie van de basis audioset* met bijpassende speakerset* en de basis lichtset*. De set is geschikt voor een gezelschap tot maximaal 800 personen. Het betreft een standaard dubbele geluidsset met de basis apparatuur en basis licht 8xpar56 of led, voor een feestzaal of feesttent. Deze set kan verder worden uitgebreid met bijvoorbeeld extra microfoons, extra audio apparatuur en licht effecten. De meerprijs hiervan is afhankelijk van uw wensen en wordt in onderling overleg vastgesteld. (* genoemde apparatuur of vergelijkbaar)

Grotere sets leveren wij natuurlijk ook, maar dan is een prijsindicatie niet mogelijk aangezien er sprake is van maatwerk. Neem hiervoor gerust en vrijblijvend contact met ons op.

 

Voor het huren van alle apparatuur is legitimatie verplicht en wordt een borgsom gevraagd.

EJAudioverhuur is gespecialiseerd in de verhuur van licht- en geluidsinstallaties voor al uw feesten en presentaties. Van kleine feesten in uw woonkamer, tot zalen en feesttenten. Onze website wordt regelmatig bijgewerkt. Het is helaas niet mogelijk om al onze materialen en producten op de website te plaatsen.