Overig

Overige afbeeldingen (klik hier voor afbeeldingen)

De geluids- en lichtinstallaties kunnen worden uitgebreid met verschillende toebehoren om uw wensen compleet te maken. Denk hierbij aan draadloze microfoons of headsets. Heeft u een extra cd speler, dvd speler of minidisk nodig…… geen probleem.

Bij ons kunt u ook terecht voor beamers tot 2400 ansilumen. Het maximale projectieoppervlak is ongeveer 3×2 meter. Ook is het mogelijk om uw presentatie, van bijvoorbeeld sponsoren, door ons te laten voorbereiden.

Voor wat betreft licht kunt u bijvoorbeeld denken aan een rookmachine, backdrops, of extra spanningskabels. 

Buiten de geluids- en lichtinstallaties kunnen ook de overige spullen van pas komen bij uw feest of evenement. Kleinigheidjes welke u wellicht niet in huis heeft of waar u niet aan gedacht heeft. Denk hierbij aan truss delen, microfoonstandaards, lichtstatieven, diverse elektra kabels (380-220) enz.

Kijk onder de knop “overige afbeeldingen” voor de producten waarmee u de installatie compleet kunt maken of kunt aanvullen.

Mocht u meer informatie wensen, neem dan gerust contact met ons op.

info@ejaudioverhuur.nl

Voor het huren van alle apparatuur is legitimatie verplicht en wordt een borgsom gevraagd.

EJAudioverhuur is gespecialiseerd in de verhuur van licht- en geluidsinstallaties voor al uw feesten en presentaties. Van kleine feesten in uw woonkamer, tot zalen en feesttenten. Onze website wordt regelmatig bijgewerkt. Het is helaas niet mogelijk om al onze materialen en producten op de website te plaatsen.