over ons

facebook_logo-13
EJAudioverhuur is reeds vele jaren actief bezig met licht- en geluidsinstallaties. Wat ooit begon als een hobby is uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf. Door de vele jaren ervaring, en het constant bezig zijn met licht en geluid en zijn technische facetten, zijn wij in staat een passende oplossing te bieden voor uw feest, presentatie of optreden.

Ons bedrijf richt zich met name op de klein- en middensegment evenementen waarbij geluid en licht nodig is voor groepen van 30 tot 1500 personen. Voor grotere evenementen werken wij nauw samen met andere bedrijven in Midden-Limburg. Wij zijn in staat een compleet pakket aan te bieden van geluid en licht tegen scherpe tarieven.

Mocht u meer informatie wensen, neem dan gerust contact met ons op.

info@ejaudioverhuur.nl

Ook voor de overige feestbenodigdheden kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan faciliteiten zoals tenten, podia in verschillende maten en hoogtes, (staan)tafels, stoelen, tapinstallaties, koelkasten en andere (feest) benodigdheden. Hiervoor werken wij intensief samen met FIËSTA VERHUUR uit Roermond. Gezamenlijk zijn wij in staat uw feest perfect in te richten zonder dat u hier nog omkijken naar heeft. Kijk voor meer informatie hierover op:

www.fiestaverhuur.nl

Voor het huren van alle apparatuur is legitimatie verplicht en wordt een borgsom gevraagd.

EJAudioverhuur is gespecialiseerd in de verhuur van licht- en geluidsinstallaties voor al uw feesten en presentaties. Van kleine feesten in uw woonkamer, tot zalen en feesttenten. Onze website wordt regelmatig bijgewerkt. Het is helaas niet mogelijk om al onze materialen en producten op de website te plaatsen.