uitvaarten

Een blijvende herinnering aan uw

LAATSTE GROET…

Wij hebben ons gespecialiseerd om het geluid deze dierbare momenten voor u vast te leggen. Wij verzorgen het geluid rond de uitvaart en maken, indien gewenst,een geluidsopname van de gehele uitvaart. De uitvaart zetten we voor u op cd zodat u in alle rust nog eens kunt luisteren hoe mooi het afscheid wel niet was. Fijn om te bewaren als een blijvende herinnering aan uw laatste groet, of om aan mensen te geven welke absoluut niet aanwezig konden zijn.

Ook kunnen wij de gehele uitvaart live uitzenden via het internet. Via een beveiligde stream, welke alleen met een uniek dagwachtwoord kan worden geopend, kan de uitvaart gevolgd worden. U bepaalt zelf wie u het dagwachtwoord geeft want alleen met deze code kunnen mensen luisteren. Een prima oplossing voor familie en vrienden in het buitenland bijvoorbeeld of mensen welke niet mobiel zijn. Na de uitvaart wordt de stream automatisch beëindigd.

Onze producten en diensten voor uitvaarten kunnen verder worden uitgebreid met beeld. Wij verzorgen voor u de presentatie van de foto’s op monitorschermen of projecties met beamers. Het tonen van foto’s de uitvaart geeft een extra gevoel van saamhorigheid en benadrukken nog meer het leven van uw dierbare overledene. Het is mogelijk om uw eigen presentatie af te spelen in kerken, zalen of zelfs in de tuin waar de uitvaart plaats vindt. Natuurlijk kunnen wij ook de gehele presentatie aan de hand van foto’s voor u samenstellen. Wij zijn graag bereid u hierbij te ondersteunen.

Wij werken discreet en op de achtergrond zodat u er nauwelijks iets van merkt.

Wilt u meer weten, uw uitvaartondernemer kan u verder informeren of neem rechtstreeks contact met ons op.