Licht

Lichtinstallaties (klik hier voor afbeeldingen)

EJaudioverhuur beschikt al geruime tijd over verschillende basislichtsets voor het uitlichten van uw buhne of podium. Onze lichtinstallatie wordt regelmatig verder uitgebreid met diverse (show)lichteffecten waaronder movingheads, stroboscopen en led verlichting. Buiten een basislichtset is het mogelijk een complete lichtshow te verzorgen voor uw feest of optreden. Wij beschikken over dmx gestuurde verlichtingssets met par 56 (300 watt) spots en breedstralers (300 watt), allen voorzien van kleurenfilters naar uw wensen.  Ook kunt u bij ons terecht voor uitgebreide led verlichtingssets. In ons programma zitten led tube’s big en small, led  par56 verlichting, sterrendoeken tot maximaal 4×6 meter. Deze verlichting heeft een hoge lichtopbrengst terwijl het energie verbruik extreem laag is. De verlichting is ideaal bij gebuik in de particuliere sfeer.

Tevens zijn verschillende lichteffecten beschikbaar om een degelijke basis te garanderen. Om de lichteffecten te accentueren is een combinatie met rookmachines mogelijk. Ons assortiment bestaat onder andere uit, theaterspots, led-tube’s, volgspots, movingheads, stroboscopen enzovoort.

Onze lichtinstallaties worden naar uw wensen geïnstalleerd en gedemonstreerd. Het werken met dmx apparatuur vergt enige technische kennis en vaardigheden. Wij adviseren u dan ook deze te huren inclusief bediening door medewerkers van ejaudioverhuur.

Om een indruk te krijgen van de lichtinstallatie kunt u de foto’s bekijken onder “complete sets”Mocht u meer informatie wensen, neem dan gerust contact met ons op.

info@ejaudioverhuur.nl

Voor het huren van alle apparatuur is legitimatie verplicht en wordt een borgsom gevraagd.

EJAudioverhuur is gespecialiseerd in de verhuur van licht- en geluidsinstallaties voor al uw feesten en presentaties. Van kleine feesten in uw woonkamer, tot zalen en feesttenten. Onze website wordt regelmatig bijgewerkt. Het is helaas niet mogelijk om al onze materialen en producten op de website te plaatsen.