live streaming & opnamen

facebook_logo-13

Bij EJaudioverhuur kunt u ook terecht voor geluidsproducties. Wij maken voor u een cd opname naar uw wensen.

Wij hebben ruime ervaring in het maken van  geluidsopnames. Naast opnamen van live optredens hebben wij ons gespecialiseerd in het opnemen van uitvaartdiensten. Wij nemen de gehele uitvaartdienst digitaal op en monteren deze waarna u nog eens rustig kunt luisteren naar de gehouden toespraken en gespeelde muziekstukken. U houdt zo een blijvende herinnering aan de laatste groet aan uw naaste of geliefde.

Sinds 2016 kunnen wij het geluid van de uitvaart ook live streamen via het internet. Speciaal voor familie en vrienden welke in het buitenland wonen of verblijven, of voor mensen welke absoluut niet aanwezig kunnen zijn. Via uw computer, laptop, tablet of telefoon kunt u live de uitvaart volgen. Het enige wat u nodig heeft is een internetverbinding. U ontvangt van ons een toegangscode om de stream te kunnen beluisteren zodat alleen de mensen welke u de code gegeven heeft kunnen luisteren.

Afscheid nemen van een familielid of dierbare is vaak een emotionele gebeurtenis in het leven. Afscheid nemen is definitief en onomkeerbaar. In de periode tussen het overlijden en de uitvaart van uw dierbare zijn we vaak druk bezig met het regelen en organiseren van allerlei zaken. Bloemen, rouwkaarten, en voorbereidingen voor de uitvaart zelf zorgen ervoor dat we veel zaken maar gedeeltelijk meekrijgen. Zo ook de dag van de uitvaart zelf. Vaak is dit het laatste moment dat er nog iets voor je dierbare gedaan kan, en moet worden. Pas na de uitvaart, als alle puzzelstukjes in elkaar gevallen zijn, komt het eerste moment van rust en realiseert men zich dat de uitvaart snel voorbij was en dat men niet alles heeft meegekregen.

Op deze momenten is het mooi om nog eens terug te grijpen naar een geluidsopname van de uitvaart. De mooie woorden, de speeches en de muziek kunnen dan nog eens met rust beluisterd worden. Dan valt pas op wat er precies gezegd is, en wat men bedoeld heeft. Dan pas blijkt hoe mooi het gedicht eigenlijk niet was en hoe mooi de muziek in het geheel paste.

Wij bieden u de mogelijkheid om de uitvaart nog eens rustig te kunnen beluisteren, en te genieten van al die mooie, dierbare momenten. Wij maken van de uitvaart een geluidsopname en zetten deze voor u op cd, zodat dit voor altijd bewaard is. Mooi als herinnering en handig om te geven aan iemand die absoluut niet aanwezig kon zijn.

Eventueel kan Ejaudioverhuur ook bemiddelen in een video productie van uw uitvaart.

Voor het huren van alle apparatuur is legitimatie verplicht en wordt een borgsom gevraagd.

EJAudioverhuur is gespecialiseerd in de verhuur van licht- en geluidsinstallaties voor al uw feesten en presentaties. Van kleine feesten in uw woonkamer, tot zalen en feesttenten. Onze website wordt regelmatig bijgewerkt. Het is helaas niet mogelijk om al onze materialen en producten op de website te plaatsen.